Seks op de huwelijksnacht: meer dan helft bruidsparen skipt het [onderzoek]

Ja, je leest het goed. Maar liefst 50 procent van de kersverse echtparen laat de huwelijksnacht liever voor wat het is, aldus het Nationaal Trouwonderzoek 2017 waaraan 1917 mensen meewerkten. En uit research van lingeriemerk Bluebella onder zo’n 1000 pasgetrouwde stellen blijkt dat zelfs méér dan de helft (52 procent) van hen geen puf meer heeft voor een wilde huwelijksnacht. Maar hoe komt dat nou?

De meeste respondenten die meededen aan het Nationaal Trouwonderzoek 2017 lieten weten aan het eind van de dag doodop te zijn. Niet heel gek, als je je realiseert dat een gemiddelde huwelijksdag niet alleen uren duurt, maar ook enorm emotioneel kan zijn.

Opvallende bevindingen

Uit het onderzoek van Bluebella rolden nogal wat opvallende conclusies. Zo gaf een deel van de ondervraagde mannen aan te dronken te zijn geweest voor sensuele activiteiten in de bruidssuite. Ook liet een aantal weten losgaan met vrienden te verkiezen boven het inwijden van het huwelijksbed.

Sexy lingerie

Vrouwen gaven vooral aan te moe te zijn voor De Daad, of te willen wachten op een meer perfect moment. En dat terwijl 89 procent van hen wél speciaal voor de eerste nacht als getrouwd stel een sexy lingeriesetje had ingeslagen.

Een derde van de getrouwde stellen liet weten de volgende ochtend te gebruiken als mooi moment voor de eerste vrijpartij als getrouwd stel.

En jij? Herken jij je in bovenstaand verhaal? Laat je reactie achter via de comments of mail naar weddingbywen@gmail.com.

Meer trouwinspiratie vind je op Instagram!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s