Trouwinspiratie: #bestnine posts van 2018

We zitten in het staartje van 2018. Tijd voor goede voornemens, loterij-ontknopingen en het massaal ontkurken van champagneflessen. Én voor ‘the-best-of’-lijstjes, zoals #bestnine op Instagram. Daarom lees je ook op Trouwinspiratie wat de 9 populairste artikelen en posts van 2018 waren!

Wat was het een jaar voor De Weddingplanner (inmiddels bekend als Onlinetrouwinspiratie.com) als blog, dat in 12 maanden transformeerde tot volwaardig inspiratieplatform rondom het huwelijk met inmiddels een Instagram– en Facebook-achterban van ruim 1100 verloofden & professionals uit het trouwvak. Lieve bruidskoppels, dank aan jullie als trouwe fanbase. En fijne trouwprofs, ik heb genoten van het samen bedenken en schrijven van artikelen én het opzetten van winacties met jullie! Op naar nog veel meer moois in 2019. 🙂

Dan is het nu echt tijd voor de #bestnine van 2018. Zitten jullie er klaar voor?

1. Trouwlocaties: 6 x de beste van Europa

Je trouwt – als het goed is – maar een keer in je leven. En als je het dan doet, dan doe je het goed. Voor wie al plannen had de bruiloft buiten Nederland te laten plaatsvinden, maar nog inspiratie zoekt voor perfecte locaties in Europa: enkele persoonlijke suggesties voor de beste trouwlocaties van ons continent.

trouwlocaties Europa

2. Bruidsfotografen Jody & Patrick: liefde voor het vak én elkaar [interview]

Zij is een dromer. Hij ziet de dingen graag ‘zoals ze zijn’. En samen hebben Jody Brouwer en Patrick van Dam al jaren een passie voor fotografie. Reden genoeg voor de twee love birds Treasure Photography op te richten, ontstaan uit de liefde voor het vak én elkaar. Te boeken voor al uw bruidsfeesten en -partijen. Even voorstellen!

trouwfotografen

3. Homohuwelijk voor het eerst legaal in Nederland

Het moment dat Duitsland het homohuwelijk legaliseerde werd in de zomer van 2017 wereldnieuws. Onze oosterburen vormen sindsdien het 14e Europese land dat huwelijken tussen homo’s, lesbiennes en biseksuelen wettelijk toestaat. Wij Nederlanders waren in 2001 de allereersten ter wereld. En daar mogen we best trots op zijn.

homohuwelijk

4. Mint to be

Hóé leuk zijn deze huwelijkspresentjes voor de gasten?

huwelijksbedankjes

5. Mijn broertje is verloofd!

Hoewel ik iets ouder ben dan de knapperd op onderstaande foto, zie ik hem allang niet meer als kleine broer. Want niet alleen laat hij vanaf afgelopen 20 december zijn twintiger jaren achter zich, ook stapt hij binnenkort in het huwelijksbootje met zijn vriendin, die ik ook al 11+ jaar mijn schoonzuster mag noemen. Hun verloving was voor mij by far hét hoogtepunt van 2018.

verloofd

6. Trouwlocaties in Amsterdam: een top 4

Trouw je in de hoofdstad, maar kunnen jullie niet kiezen uit de vele gave locaties? Ik zette mijn 4 favoriete toplocaties in Amsterdam voor jullie op een rij!

trouwlocaties Amsterdam

7. Waarom je regen op je bruiloft wil [onderzoek]

Zien de weersvoorspellingen er somber uit voor jullie trouwdag? Geen nood: regen op je bruiloft is juist goed! Via dit artikel leer je waarom.

8. Inspiratie voor een originele trouwuitnodiging

Dit (zie hieronder) is nog eens een originele uitnodiging voor de bruiloft! En, hoe zien die van jullie eruit? Tag je @trouwinspiratie als je ‘m via Stories deelt? Ik ben benieuwd!

trouwuitnodiging

9. Hoera, verloofd!

Hoe kondig je je aanstaande huwelijk op een originele manier aan op de socials? Nou, zo dus (zie hieronder)! En, hoe hebben jullie aan de hele wereld laten weten dat je verloofd bent? Tag @trouwinspiratie en zie jezelf terug op dit Instagram-account!

verloofd aankondiging

Maak er een memorabel Oud & Nieuw van allemaal! Tot in 2019!

Liefs,

Wendy

Meer trouwinspiratie vind je op Instagram!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s