Het huwelijksaanzoek: 7 x inspiratie [video]

Het huwelijksaanzoek. Misschien nog wel indrukwekkender dan de bruiloft zelf. Althans, dat hangt er vanaf hoe jij het aanpakt natuurlijk. Wil je je geliefde niet heel cliché vragen tijdens een romantisch diner of met de Eiffeltoren op de achtergrond? Zeven suggesties.

Lees ook: Het Aanzoek: Zo moet het niet

1. De bioscoop
Of jullie eerste date nu in de bioscoop was of niet: deze locatie vormt al jaren een populair decor voor een aanzoek. Zo ook voor de destijds 24-jarige Lieuwe uit Wageningen, die in 2012 ineens op het witte doek verscheen tussen alle commercials door.

2. Onder water
Misschien zijn jullie wel echte avonturiers? Of heb jij juist enorm last van watervrees? Wil je écht origineel uit de hoek komen, dan vraag je hem of haar natuurlijk op sprookjesachtige wijze ten huwelijk in de wondere wereld van het water. Ja, juist als je daarmee je grootste angst kunt overwinnen. Score!

3. Op de snelweg
‘Als jij bij me bent staat de wereld even stil.’ Misschien heb je deze (behoorlijk zoetsappige) uitspraak wel eens gedaan tegenover jouw lover. Deze man legt misschien niet de hele wereld, maar in elk geval een aanzienlijk stuk snelweg plat, speciaal voor zijn Ware. Wie volgt zijn voorbeeld?

4. Op de radio
Houdt jouw geliefde wel van een beetje aandacht? Of is hij of zij het juist niet gewend in de spotlights te staan? Dan zijn onze Hollandse radiozenders over het algemeen niet te beroerd een handje mee te helpen als het om jouw huwelijksaanzoek gaat. Inspiratie:

5. Met de politie als getuige
En net als onze radioshowpresenterende vrienden springt ook de politie met alle liefde bij.

6. In Disneyland
Sprookjesachtiger kan het haast niet: heb je er wel eens aan gedacht in Disneyland op je knieën te gaan voor jouw wederhelft?

7. Tussen het vuurwerk
Laten we met een knal afsluiten: als jouw liefje ‘ja’ zegt tussen al het vuurwerk van Oudjaarsavond door, dan vergeten jullie dat moment toch nooit meer? Cheers!

Meer trouwinspiratie vind je op Instagram!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s