Trouwfilms: 5 x de meest romantische

Ben je ceremoniemeester? Grote kans dat jij dan het kijken van de film The Weddingplanner al meteen op je to-do hebt gezet. Een goede voorbereiding is het halve werk, toch? Nog niet? Dan is deze kijkcijferhit uit 2001, met Jennifer Lopez en Matthew McConaughey in de hoofdrol, een echte aanrader. Evenals de andere wedding movie must-sees uit onderstaande lijst.Om helemaal in romantische trouwsferen te komen, raad ik je graag onderstaande checklist aan, bestaande uit de – in mijn ogen – leukste wedding movies ooit gemaakt. Welke mis jij nog in het rijtje?

Meer trouwinspiratie vind je op Instagram!

1. The Weddingplanner 
Mary is een gepassioneerd weddingplanner en heeft al vele successen geboekt. Maar dan voltrekt zich een – op zijn zachtst gezegd – klein rampscenario voor ceremoniemeesters: Mary wordt head over heels verliefd op de man van wie zij de bruiloft zou plannen…

2. Wedding Crashers 
Twee rebelse vrienden hebben de grootste lol tijdens het crashen van bruiloften, met als uiteindelijk doel het in bed krijgen van de mooiste vrouwen van het feest. Maar als een van de twee als een blok voor een van de gasten valt, begint de ellende. Zij had haar hand immers al aan een ander beloofd.

3. My Best Friend’s Wedding
Een klassieker met Julia Roberts in de hoofdrol. Lekker wegzwijmelen bij het verhaal van de vrouw die zich pas realiseert dat ze meer voor hem voelde als haar beste vriend zijn huwelijk aankondigt. Vanaf dat moment zet ze alles op alles hem alsnog voor zich te winnen.

4. My Big Fat Greek Wedding
Je bent Grieks, trots op je culturele achtergrond en hecht veel waarde aan je familie. Dan stapt er De Ware je leven binnen. Er is alleen een probleempje: hij is niet Grieks… Ook deel twee van deze dolkomische trouwfilm is inmiddels uit.

5. The Proposal
Misschien nog wel film met het meest originele script: een nogal bazige redactrice is de wanhoop nabij als ze dreigt te worden uitgezet naar haar vaderland Canada. De oplossing? Zich verloven met haar assistent, wiens bloed ze normaal gesproken wel kan drinken. Als dat geen uitdaging wordt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s