Het vrijgezellenfeest: 5 x de leukste ideeën

Kipknuffelen, gevulde koekhappen of pannenlappunniken. Niet echt ingrediënten voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest. Ook een retourtje striptent staat niet hoog op je lijst, evenals een bungeejump van de Euromast (je wilt de bruiloft nog wel halen, toch?). Voor elke radeloze ceremoniemeester: check deze tips voor een vrijgezellendag om nooit te vergeten.Kies je voor een van onderstaande ideeën voor het vrijgezellenfeest? Dan scoor je gegarandeerd punten op originaliteit. Welke is jouw favoriet?

1. Flyboarden

Voordat de ‘vrijgezel’ zich figuurlijk in het diepe gooit, gun je hem of haar natuurlijk met liefde de kans dat letterlijk te doen. Of eigenlijk niet, want het is wel de bedoeling dat je tijdens flyboarden óp het board blijft staan. Een unieke ervaring voor de sportieve bruid of bruidegom.

2. Percussieworkshop

Muziek verbindt, zo zegt men. En misschien heeft het verloofde liefdeskoppel elkaar zelfs wel op de dansvloer ontmoet. Hoe leuk is het dan om jouw vriend of vriendin muzikaal te begeleiden tijdens de eerste dans op De Grote Dag? Percussie zorgt voor een vrolijke, open sfeer. En na slechts een workshop kun je je de percussie-instrumenten al goed eigen maken. Die dj kan zijn spullen wel pakken.

3. Boksen

Een bruiloft kan behoorlijk wat stress met zich meebrengen. Niet alleen voor het bruidspaar zelf, maar ook voor de ceremoniemeester. Een goede reden om alle spanning er vlak voor de Grote Dag even lekker uit te boksen, toch?

4. Trouwjurken passen

Misschien heeft de aanstaande bruid nog geen ‘yes’ to the dress kunnen zeggen? Dat is dan een mooi excuus om met haar én alle vrijgezellenfeestgasten een bruidsboetiek in te duiken en daar misschien wel De Jurk te vinden. Ook gasten die zelf (nog) niet getrouwd zijn, kunnen hier vast inspiratie opdoen.

5. Bavaria Biertour

De meest culinaire optie in dit rijtje wordt je aangeboden door Bavaria. De bierbrouwer organiseert regelmatig tours door de brouwerij, tapcursussen en zelfs door de bossen crossen op een buggy behoort tot de mogelijkheden. Cheers, mate! Lijst aanvullen? Geef je reactie hieronder of mail je suggestie naar weddingbywen@gmail.com.

Meer trouwinspiratie vind je op Instagram!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s