4 details voor een onvergetelijke bruiloft

Bloemen ter decoratie? Check. Persoonlijke speech van opa? Ook geregeld. Bordjes richting trouwlocatie? Natuurlijk aan gedacht. De basics ken je, maar hoe spice je die bruiloft nu echt op? Welke details maken een van de belangrijkste dagen uit het leven van de aanstaanden? Een paar tips van de redactie op een rij.

Kies je voor een van onderstaande details voor op de bruiloft? Dan scoor je ongetwijfeld punten als ceremoniemeester.

Thema

Bespaar het bruidspaar én de gasten de shopstress en bedenk vooraf een thema (lees ook: De meest originele thema’s voor jouw bruiloft) voor de trouwdag – of alleen het feest. Ook hierbij geldt dat de lovebirds er de grootste lol aan beleven als het thema is toegespitst op iets waar zij blij van worden. Het strand bijvoorbeeld, of Elvis Presley.

Persoonlijke touch met muziek

Nog leuker dan een 80s- of 90s-dj is misschien wel het regelen van iemand die een persoonlijk nummer ten gehore brengt op de bruiloft. Zoals een familielid, vriend of singer-songwriter. Een lied dat bijvoorbeeld vertelt hoe het bruidspaar elkaar ontmoet heeft, of bijzondere momenten uit het leven van de bruid of bruidegom schetst. Succes gegarandeerd.

Photobooth & polaroidcamera

Je kent ze wel: van die fotohokjes waarin je geinige attributen vindt die bijdragen aan een unieke fotoshoot. Van maffe bril en kerstmanbaard tot creatieve kaders. Paspoortwaardig zijn ze niet, maar jij hebt in elk geval wel lol gehad. Extra tip: vraag elke gast die in het hok duikt een van zijn foto’s in te leveren voor het fotoboek die je het bruidspaar na de bruiloft kunt overhandigen. Zo hebben ze een blijvende herinnering aan dit bijzondere moment in hun leven.
Variatietip: neem een polaroidcamera mee voor wat afwisseling in het fotoboek!

Kraam met lekkers

Inventariseer voorafgaand aan de huwelijksdag wat de lievelingssnacks of favoriete drankjes van de bruid en bruidegom zijn, en zorg dat er op de locatie een kraam komt te staan met die lekkernij. Van cocktailbar tot sushistal: the sky is the limit.

Mis je iets in bovenstaand overzicht? Schroom dan niet hieronder te reageren, of weddingbywen@gmail.com te mailen.

Meer trouwinspiratie vind je op Instagram!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s